Dipercayai

Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

apps
13.9MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 250k - 500k
Versi 2.10.2 1 tahun yang lalu

Perihalan bagi Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

<b>Pengemaskinian Pentiing! </b>

🖌<b>Tema DIY</b>🖌

Cheetah Keyboard kini menyokong tema <b>DIY</b>! Anda kini bukan sahaja boleh menyuaikan latar belakang papan kekunci dengan foto-foto yang anda suka, tetapi anda juga disediakan dengan beraneka hiasan latar untuk dipilih! Selain itu, Cheetah Keyboard menyediakan lebih daripada 50 jenis latar belakang kekunci, fon dan kesan bunyi untuk anda mencipta tema kegemaran anda!

Cheetah Keyboard ialah aplikasi percuma dengan kesan 3D yang sempoi, ramalan hebat, beribu-ribu tema papan kekunci, papan kekunci emoji, taipan gerak isyarat yang pantas dan GIF yang melucukan.

Cheetah Keyboard telah mengumpul berjuta-juta pengguna di seluruh dunia sejak pelancarannya 6 bulan lepas. Berkedudukan 10 teratas aplikasi terbanyak dimuat turun di Google Play di lebih 100 negara. Dan secara rasminya diumumkan di Google Play I/O 2017, Cheetah Keyboard akan bekerjasama dengan Firebase Google.

🏆 <b>Mengapa pilih Cheetah Keyboard?</b>🏆

--<b>Ciri-ciri Berkuasa</b>: Cheetah Keyboard meningkatkan kecekapan taipan gerak isyarat dengan ciri-ciri ramalan awan, taipan gelangsar, ramalan emoji, input suara, 100+ bahasa, papan kekunci boleh diubah saiz dan banyak lagi!

--<b>Tema Papan Kekunci Menarik</b>: Beribu-ribu tema papan kekunci PERCUMA, direka untuk pemeribadian!

--<b>Bersosial Internet</b>: Sehingga seribu emoji dan GIF untuk memeriahkan lagi sembang anda!

--<b>Selamat & Dilindungi</b>: Cheetah Keyboard menyediakan pengalaman menaip yang selamat dan bebas virus. Seperti kebanyakan aplikasi kaedah input, kebenaran mengakses sesetengah item peranti diperlukan. Yakinlah bahawa TIADA data peribadi yang akan dikumpulkan.

--<b>Teknologi Hitam</b>: Kagumlah dengan kesan 3D Cheetah Keyboard 3D! Lebih banyak Teknologi Hitam yang diperibadikan tersedia nanti!

🌟<b>Kemuncak</b> 🌟:

💡<b>Ramalan Pintar</b>:💡

Cheetah Keyboard auto-simpan semua perkataan yang ditaip, untuk meningkatkan kecekapan menaip dan auto-betulkan perkataan yang salah dieja! Ciri <b>ramalan awannya</b> mencadangkan kata/frasa mengikut tabiat menaip anda.

🎨 <b>Tema Papan Kekunci</b>:🎨

Pusat Tema Cheetah Keyboard menawarkan koleksi tema papan kekunci percuma! Termasuk anime, hitam, 3D, tengkorak, cinta dan banyak lagi! Semua tema PERCUMA dengan gaya fon menawan dan papan kekunci lirik!

Muat turun tema di sini:

https://goo.gl/FyqUPr

💯 <b>Taipan Gerak Isyarat</b>💯: Ciri input swype Cheetah Keyboard seronok dan cekap untuk menaip, leret sahaja untuk menaip!

⌨<b>Papan Kekunci 3D</b>⌨:

Cheetah Keyboard juga aplikasi papan kekunci pertama dengan enjin 3D, membolehkan anda menikmati kesan 3D yang tiada dalam aplikasi lain.

😂 <b>Ramalan Emoji</b> 😂:

Ciri ramalan emoji Cheetah Keyboard meramalkan emoji yang tepat. Taip sahaja perkataan dan papan kekunci kami akan mencadangkan emoji secara automatik.

👯 <b>GIF Menarik</b> 👯:

Koleksi GIF Cheetah Keyboard disokong oleh Giphy, dengan popular GIF seperti "Selamat Hari Lahir", "Saya Sayang Awak", "Ya", "OK" dsb.

🌐 <b>Sokongan Berbilang Bahasa</b> 🌐:

Cheetah Keyboard menyokong kaedah input dan tataletak papan kekunci untuk lebih 120 bahasa.

💖 <b>Ciri-ciri Lain</b> 💖:

🎤 <b>Input Suara</b> 🎤 – Tekan lama bar jarak untuk mengaktifkan

📋 <b>Papan Klip</b> 📋 – Cara mudah menyalin dan menampal kandungan

💤 <b>Saiz semula papan kekunci</b> 💤 – Saiz semula tinggi papan kekunci untuk disesuaikan dengan keperluan anda. Menyokong beraneka resolusi skrin.

<b>Sertai Kami</b>:

Makmal Cheetah: https://play.google.com/apps/testing/panda.keyboard.emoji.theme

Facebook: https://www.facebook.com/groups/679777278888114

https://www.facebook.com/CheetahKeyboard

Hubungi kami: keyboard@conew.com</br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br>

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

4.33
24
5
18
4
1
3
2
2
1
1
2

Ulasan Stor pada Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

Bahasa

Bendera Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

trusted bendera
Berjalan dengan baik 0
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
apps avatar stor
apps Stor 2.64M 2608.09M

APK maklumat tentang Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah

Versi APK 2.10.2
Keserasian Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)


Muat turun Cheetah Keyboard - Papan Kekunci Citah APK
Muat Turun